Hieronder getuigen enkele van mijn cliënten graag voor je hoe zij er achteraf op terugkijken.

Om privacy-redenen, en op vraag van de cliënt, werd soms een andere naam weergegeven. 

 

"Mijn reis bij Kim is zo wonderbaarlijk mooi en magisch geweest.
Kim heeft de kunst of de gave in zich om aan te voelen wanneer de tijd rijp is om je kwetsbaarheden bloot te leggen. Zoals een rups die ontwaakt uit haar cocon. Nooit overhaast, heel zacht en met respect voor de plek waar het zeer doet. 
Ze voelt perfect aan op welke manier je te benaderen. Wat ze geleerd heeft zet ze om naar iets van zichzelf wat het heel persoonlijk maakt.
Dankzij de coaching- en therapiesessies heb ik een proces mogen doormaken dat me dichter bij mezelf heeft gebracht. Ik heb geleerd dat het ok is om mezelf te zijn en de ruimte in te nemen waar ik en iedereen recht op heeft.
Ik ben diegene waar ik zolang heb op gewacht, ben mijn eigen held geworden."

Evi

 

"Ik ben heel dankbaar voor de begeleiding in mijn persoonlijke groei.

Kim heeft een gave, talent en kracht (allemaal natuurlijke elementen), ik kan het moeilijk omschrijven, maar het is er gewoon. Ik voelde er mij bijzonder goed bij, het bracht het beste in me boven (zelf al moesten er eerst traantjes aan te pas komen en schoon schip gemaakt worden). Het was wat ik nodig had. 

Het is zeker nog niet gedaan, soms glijd ik af en ben ik wat verwijderd van mijn innerlijke kracht, maar het lukt al beter om me er ten eerste bewust van te zijn en terug (sneller) naar die kracht en rust terug te keren.

Er zijn een paar valkuilen weggevallen en daar ben ik blij om. Ik probeer zoveel mogelijk op mijn gevoel af te gaan en te vertrouwen. De begeleiding heeft nog nagezinderd en positieve effecten gehad."

Vanessa

 

"Het was een grote stap om hulp in te schakelen, wat ik achteraf bekeken jammer vind. Als ik nu de resultaten zie kan ik alleen maar zeggen dat alles op te lossen valt.

Kim was een klankbord, een gids aan mijn zijde. Als coach gaf ze me de nodige handvaten en het vertrouwen om op ontdekkingstocht te gaan. Zo ontdekte ik veel nieuwe dingen over mezelf." 

Carolien 

 

"Ik was bang dat mijn problemen niet erg genoeg waren om deze met een coach/therapeut te bespreken. Misschien zou ik zielig overkomen? Als ik eerlijk ben zat ik daarenboven met de overtuiging dat erover spreken ook niet veel zou veranderen.

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb gewaagd. Intussen sta ik sterker en voel ik me veel gelukkiger."

Eva

 

"Meteen voelde ik de zachte aanpak van Kim. Ik werd snel op mijn gemak gesteld en merkte dat er niets van mijn vrees aan was dat ik niet 'au serieux' zou genomen worden.

Kim is heel meelevend en zit niet te wachten tot je verhaal af is en tot de volgende 'klant' komt. Dat vind ik heel belangrijk.

Ik had niet het gevoel dat ik in 'therapie' was, maar eerder in begeleiding."

Marie

 

"Via de coachingsessies kreeg ik meer vat op de stress die mijn leven bepaalde.

Kim durft al eens een spiegel voor te houden, soms is dat nodig om tot inzichten te komen.

Zo kreeg ik een duidelijk beeld van mijn stressfactoren. Ik heb nu meer aandacht voor wat ik echt belangrijk vind in het leven en kan hierdoor mijn grenzen respecteren. Eindelijk heb ik de touwtjes terug in eigen handen."

Stefan

 

 

 

 

 

 

"Geluk is niet de afwezigheid van problemen.

Het is het vermogen ermee om te gaan."