- Getuigenissen -

Neem gerust even de tijd om de verhalen van anderen te lezen die de stap in het verleden hebben gezet.
Hun ervaringen kunnen je mogelijks meer duidelijkheid geven of wie weet, zelfs inspireren.

Om privacy-redenen, en op vraag van de cliënt, word soms een andere naam weergegeven.

"Kim,

ik wil je heel graag bedanken voor je luisterend oor, het begrip, de inzichten, het geduld, de ondersteuning en de warme geruststelling. De voorbije jaren heb ik dankzij jou heel veel bijgeleerd over mezelf. Soms confronterend maar altijd verhelderend. Ik heb veel aan de sessies bij jou gehad! Ik voel dat ik steviger of bewuster in mijn schoenen sta en de momenten dat dat niet het geval is, passeren sneller dan vroeger. Ik kan nadien ook de zaken beter plaatsen."

Lieve

"Opeens kwam ik onverwachts terecht in een andere fase van mijn leven. Er kwam een kleine time-out waarbij ik 'eventjes' stil ging staan waarbij ik mij opeens de vragen stelde: wie ben ik eigenlijk? Waarom ben ik zo? Wil ik zo wel zijn? Wat wil ik nu, wat wou ik vroeger en wat wil ik eigenlijk later?

Ik leefde op automatische piloot maar kwam tot het besef dat het hoog tijd werd dat ik mezelf, de Stefanie zonder masker, zou leren kennen.

Bij Kim kan je altijd zonder je masker terecht. Een verademing ! Je voelt je begrepen, er is een klik, een vertrouwen, en vooral, er is eindelijk iemand die oprecht naar je luistert. Je wordt precies voor de eerste keer echt gehoord. Je kan dingen beter plaatsen, je groeit als mens. Ik leer mezelf nog altijd beter kennen. Ik kom te weten hoe mijn kindertijd bepaald heeft hoe ik nu ben als persoon en wat ik daaraan zou kunnen veranderen.

Ik heb geleerd dat het ok is om even stil te staan bij jezelf. De overvloed van indrukken en haastigheid in onze maatschappij kan zijn tol eisen. Een aanrader dus om even stil te staan, dit te erkennen, erover te praten. Bij Kim krijg je gegarandeerd een dialoog. Er wordt bij de sessie echt gekeken naar het waar en hoe. Zo begrijp je een situatie, een reactie of een blijvende pijn meer en meer. Je accepteert jezelf meer en meer.

Begrenzen is blijkbaar iets super belangrijk ben ik te weten gekomen. Grenzen kan je zelf bepalen en respecteren, erover communiceren ook. Je leert en evolueert, je kan het drukke leven opeens wat beter aan, je voelt je sterker.

Ik ben superdankbaar dat ik eindelijk iemand gevonden heb die naar mij luistert, mij begrijpt en mij niet beoordeeld, mij terug een nieuwe richting geeft, vol wijsheid en klaar om het beste uit mezelf te halen.

Dank u Kim."

Stefanie

"Ik ben heel dankbaar voor de begeleiding in mijn persoonlijke groei.

Kim heeft een gave, talent en kracht (allemaal natuurlijke elementen), ik kan het moeilijk omschrijven, maar het is er gewoon. Ik voelde er mij bijzonder goed bij, het bracht het beste in me boven (zelf al moesten er eerst traantjes aan te pas komen en schoon schip gemaakt worden). Het was wat ik nodig had.

Het is zeker nog niet gedaan, soms glijd ik af en ben ik wat verwijderd van mijn innerlijke kracht, maar het lukt al beter om me er ten eerste bewust van te zijn en terug (sneller) naar die kracht en rust terug te keren.

Er zijn een paar valkuilen weggevallen en daar ben ik blij om. Ik probeer zoveel mogelijk op mijn gevoel af te gaan en te vertrouwen. De begeleiding heeft nog nagezinderd en positieve effecten gehad."

Vanessa

"Ik was bang dat mijn problemen niet erg genoeg waren om deze met een therapeut te bespreken. Misschien zou ik zielig overkomen? Als ik eerlijk ben zat ik daarenboven met de overtuiging dat erover spreken ook niet veel zou veranderen.

Wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch de stap heb gewaagd. Intussen sta ik sterker en voel ik me veel gelukkiger."

Eva

"Via de sessies kreeg ik meer vat op de stress die mijn leven bepaalde.

Kim durft al eens een spiegel voor te houden, soms is dat nodig om tot inzichten te komen. Zo kreeg ik een duidelijk beeld van mijn stressfactoren. Ik heb nu meer aandacht voor wat ik echt belangrijk vind in het leven en kan hierdoor mijn grenzen respecteren. Eindelijk heb ik de touwtjes terug in eigen handen."

Stefan

"Beste Kim,

Ik wou je laten weten dat alles goed gaat met mij. Enkele weken terug ben ik gestart met voltijds werken en het gaat beter dan ik ooit had durven hopen. Ik heb mijn leven terug, ik leef opnieuw en dat heb ik mede te danken aan jou.

Met dankbare groetjes"

Ellen

"Beste Kim,

Ik wou je laten weten dat alles goed gaat met mij. Enkele weken terug ben ik gestart met voltijds werken en het gaat beter dan ik ooit had durven hopen. Ik heb mijn leven terug, ik leef opnieuw en dat heb ik mede te danken aan jou.

Met dankbare groetjes"

Ellen

"Mijn reis bij Kim is zo wonderbaarlijk mooi en magisch geweest.
Kim heeft de kunst of de gave in zich om aan te voelen wanneer de tijd rijp is om je kwetsbaarheden bloot te leggen. Zoals een rups die ontwaakt uit haar cocon. Nooit overhaast, heel zacht en met respect voor de plek waar het zeer doet.
Ze voelt perfect aan op welke manier je te benaderen. Wat ze geleerd heeft zet ze om naar iets van zichzelf wat het heel persoonlijk maakt.
Dankzij de coaching- en therapiesessies heb ik een proces mogen doormaken dat me dichter bij mezelf heeft gebracht. Ik heb geleerd dat het ok is om mezelf te zijn en de ruimte in te nemen waar ik en iedereen recht op heeft.
Ik ben diegene waar ik zolang heb op gewacht, ben mijn eigen held geworden."

Evi

"Het was een grote stap om hulp in te schakelen, wat ik achteraf bekeken jammer vind. Als ik nu de resultaten zie kan ik alleen maar zeggen dat alles op te lossen valt.

Kim was een klankbord, een gids aan mijn zijde. Als therapeut gaf ze me de nodige handvaten en het vertrouwen om op ontdekkingstocht te gaan. Zo ontdekte ik veel nieuwe dingen over mezelf."

Carolien 

"Meteen voelde ik de zachte aanpak van Kim. Ik werd snel op mijn gemak gesteld en merkte dat er niets van mijn vrees aan was dat ik niet 'au serieux' zou genomen worden.

Kim is heel meelevend en zit niet te wachten tot je verhaal af is en tot de volgende 'klant' komt. Dat vind ik heel belangrijk.

Ik had niet het gevoel dat ik in 'therapie' was, maar eerder in begeleiding."

Marie